Следвайте Гласове в ТелеграмИндия не планира да провежда срещи по въпросите

...
Следвайте Гласове в ТелеграмИндия не планира да провежда срещи по въпросите
Коментари Харесай

Индия не планира срещи за Украйна в рамките на Г-20 в Ню Делхи

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Индия не възнамерява да организира срещи по въпросите на Украйна в границите на срещата на върха на Г-20, която ще се организира в Ню Делхи през септември. Това съобщи на брифинг Ариндам Багчи, представител на индийското външно министерство.

" Определено не планираме да приготвяме каквато и да е среща за Украйна в границите на срещата на Г-20 ", сподели той, разяснявайки обявата на вестник " Политико ", съгласно която международните водачи може да проведат полемики за уреждането на обстановката в Украйна през септември в границите на Общото заседание на Организация на обединените нации или на срещата на върха на Г-20 в Индия.

По-рано вестник " Политико " цитира източник, съгласно който срещата за Украйна на равнище държавни глави може да се организира през септември в границите на Общото заседание на Организация на обединените нации или на срещата на върха на Г-20 в Индия. Според него се разисква и организирането на по-структурирана среща на високо ниво за разрешаване на обстановката в Украйна по-късно тази година, само че не се показват съответни дати или участници.

Индия, която тази година ръководи Г-20, ще бъде хазаин на срещата на върха в Ню Делхи на 9-10 септември. 

Инфо: ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР